LoveBoat Sommarkryssning 10 juni

 

 

 

 

 


 

LoveBoat – sommarkryssning!

Efter två helt utsålda avgångar med LoveBoat Cruise på Viking Cinderella fortsätter succén då vi nu lägger i nästa växel och planerar för en riktig sommarkryssning, den 10 juni. Som alltid tar vi med oss landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen med vuxna som älskar att dansa och festa natten lång, i bästa tänkbara sällskap. I juni är det varmt och med en solig sommarskärgård som inramning bjuder vi in till förfest och dans under bar himmel på akterdäcket. Vid midnatt flyttar vi sedan in i den superhäftiga nattklubben ETAGE där dansen fortsätter till 03. För de riktiga nattsuddarna tar sedan ”Svartklubben” vid som i vanlig LoveBoat- ordning stänger först lagom till frukost.

Som alltid bjuder vi på ett nonstop party och en unik blandning av soul, funk, disco, 80- tal, tidig house och glamrock.

Välkommen till ett dygn av god mat och dryck, nya och gamla vänner. Vi utlovar i vanlig ordning wellness, badness och discomadness från start till mål. Varmt välkommen till LoveBoat Cruise #10!

Biljetter köper ni här!

LoveBoat Cruise #10