After Work i Malmö


After Work på Big Bowl

Ja, det kallas AW när man går på lokal direkt efter jobbet men egentligen är det lite missvisande när det gäller just den här AWn – Eftersom vi har för avsikt att ställa till med en rejäl fest som kommer pågå ett par timmar inpå lördagen! Här kommer all fakta du behöver:

AW på Big Bowl, Östra Förstadsgatan 32, nära Värnhemstorget i centrala Malmö fredagen den 12:e oktober. Vi börjar kl 16. 30 då Dj Moses Larsson och Dj Anders Cederholm kommer fylla byggnaden med festmusiken vi alla älskar och går igång på.

Mellan kl. 17-18 bjuder Big Bowl oss alla på gratis bowling – tack så generöst. Det får plats med över 200 bowlers så tveka inte att vara med. Det är en kul aktivitet som alla kan delta i, och elektroniken håller koll på poäng och vems tur det är. Tänk bara på att om du är en av alla som vill bowla, att komma en stund innan 17 så du hinner byta skor och lägga in ditt namn i banans dator.

Till bowlingen bjuder dessutom Big Bowl på snackskorgar som innehåller nötter, salta pinnar, nachos och salsa. Yes vad gott! Under tiden det bowlas kör Dj Moses och Cederholm på, musiken kommer definitivt att höras vid alla banor. När bowlingen är slut, kör vi vidare i den otroligt fina nattklubben med softa soffor, LED-väggar, dansgolv, bar och den bästa LB musiken – blir det en Hustle igen tro?!

I nattklubben kommer Big Bowl att bjuda på plockmat gjorda av kockarna i deras fräscha restaurang. Till detta erbjuds dryck i barerna, vi lovar att det är riktigt bra pris både på öl och mousserande, speciellt framtaget för oss på LoveBoat.

Vill  du veta mer om tåget till Stockholm och kryssningen till Åland är det här ett bra tillfälle. Vi finns på plats och kan svara på alla frågor kring arragemanget, tider, priser och tom vilka djs som kommer spela var! Till sist, glöm inte att mejla loveboat@bigbowl.se att du kommer. De behöver veta antalet för att kunna planera mat och annat senast den 10:e okt.

Säg ”loveboat” i garderoben så bjuder även Big Bowl på garderrobsavgiften. Om du tycker Big Bowl är ett otroligt generöst och trevligt ställe, gilla gärna dem på FB så blir de glada och kanske bjuder in oss igen!

Ha en fin vecka alla vänner – hoppas vi ses nästa fredag!