27 oktober på Hotellet


LoveBoat - Fest på Hotellet i Stockholm

LoveBoat – Fest på Hotellet i Stockholm

Hej alla LoveBoat-vänner!

På lördag är det dags för en förfest inför kryssningen på Hotellet i Stockholm. Vi fyller ju 5 år och tänker fira med ännu en succékryssning på Birka Paradise den 10 november.

Den 27 oktober samlas vi på en After-shopping på Hotellet som ligger på Linnégatan 18. Fredrik Lilienberg och Jonas Lönnå kommer spela de bästa LB/Village låtarna mellan kl. 15-21

Planeringen pågår för fullt inför kryssningen med happenings, events, föreläsare och ett tungt DJ-schema. Mer om det nästa vecka! Birka Paradise är en fantastiskt fin båt, vi har redan sålt närmare 1400 biljetter så att det blir det ultimata 5-årskalaset råder ingen tvekan om. Missa inte att boka din biljett!

LoveBoats stora 5-års jubileum! Succékryssning för femte året i rad!

Den 10 november 2012 avgår Birka Paradise från Stadsgårdskajen i Stockholm. Ombord kommer det finnas drygt 1200 LB-gäster varav ett 60-tal (!) dj’s såsom Mats Nileskär, Peter Swartling, Jonas Lönnå, Björn Lundberg, Jocke Langer, Hans Hågestam och allas vår Fredrik Lilienberg redo att spela de tyngsta, bästa festlåtarna i 22 timmar för er. Båten angör Stockholm igen kl. 15.45 på söndagen så det finns gott om tid för återhämtning innan arbetsveckan börjar igen.

Biljetter
Boka online eller ring Birka Cruises tel 08-702 72 30.

Resa söderifrån?
Vi har även fixat bra pris på tågen för er som kommer söderifrån. Pris för tåg t&r 795.- inkl biljett till Loveboats nästa fest i Malmö!
Kryssningen kostar från 555.-

Mejla gärna Peter Ryber om du har frågor! 

Välkomna till hotellet den 27:e okt och ombord på Birka den 10:e nov!

// Kramar från hela LB Crew